Policajti z Prievidze žiadajú o pomoc pri zisťovaní totožnosti muža

10.09.2012 Prievidza

Prievidza 10. septembra (TASR) - Policajti z Prievidze žiadajú občanov o pomoc pri zistení totožnosti neznámeho muža. 6. septembra v poobedňajších hodinách bol neznámy muž predvedený na Obvodné oddelenie Policajného zboru v Nitrianskom Pravne za účelom zistenia totožnosti.

Uvedený muž uviedol, že sa volá Peter Kubala, nevie kedy sa narodil a nevie odkiaľ pochádza. Jediné čo o sebe vedel povedať je, že v detstve žil v Českej republike, kde sa pohyboval po celom území a určitú dobu údajne žil v Plzni (ešte ako dieťa) a potom v Českom Krumlove.

Neznámy muž je asi 170 cm vysoký, štíhlej postavy, má dlhé hnedé vlasy upravené ako ,,dredy,, a dlhú hnedú bradu. Oblečenú má šedú špinavú blúzu, šedé špinavé tričko, šedé špinavé nohavice, obuté má čierne pracovné topánky bez ponožiek.

"Vzhľadom k tomu, že bol prevezený na psychiatrické oddelenie NSP Bojnice, kde bol hospitalizovaný, žiadame vás o pomoc pri stotožnení neznámej osoby mužského pohlavia. Polícia sa obracia na občanov s prosbou, pokiaľ by niekto spoznal neznámeho muža, nech kontaktuje najbližší policajný útvar alebo bezplatnú policajnú linku 158," informoval hovorca Krajského riaditeľstva policajného zboru v Trenčíne Pavol Kudlička.
 

Vyberte región